عملکرد سیستم استارت الکتریکی در دیزل ژنراتور
استارت دیزل ژنراتور و نحوه نگهداری آن
عملکرد سیستم استارت الکتریکی در دیزل ژنراتور هنگامی با ثبات خواهد بود که به صورت مناسب نگهداری شود. باتری تامین کننده اصلی این سیستم است و باید شارژ کافی داشته باشد. به کار بردن باتری های بی کیفیت می تواند استارت ضعیفی را ایجاد کند. همچنین باید اتصالات بین سلونوئید، موتور استارت و باتری مورد ارزیابی قرار گیرد تا از زنگ زدگی یا قطعی جلوگیری شود. محفظه استارت را باید تمیز نگه دارید و به صورت دوره ای کارکرد باتری را تست کنید.
همچنین استارت را باید به صورت ماهیانه مورد بررسی قرار دهید و این نکات مهم نگهداری است که باید دقت کنید. مکان هایی با گرد و غبار زیاد به محافظت بیشتری نیاز دارند و باید از کاورهای ضد آب استفاده نمایید. همچنین بهتر است رله ها و سلونوئید را که جریان اصلی را انتقال میدهند نیز بررسی کنید. اختلال و خرابی آن ها باعث می شود که برق به موتور استارت نرسد.
اجزای استارت الکتریکی دیزل ژنراتور
عملکرد سیستم استارت الکتریکی در دیزل ژنراتور به هماهنگی دقیق اجزای گوناگون وابسته است. بنابراین هر یک از آنها نقش مهمی در فرآیند فعال شدن موتور دارند. اجزای مهم این سیستم شامل باتری، سلونوئید، موتور استارت و فلایویل موتور و کلید استارت می باشد.
باتری یکی از منابع مهم برای فعال نمودن استارت می باشد که اگر باتری نباشد می تواند کل سیستم از کار بیفتد. سلونوئید یک سوئیچ الکترومغناطیسی است که برق را از باتری به موتور استارت مدیریت می کند. موتور استارت یک نوع الکتروموتور کوچک اما قوی است که چرخ دنده فلایویل را به چرخش درمی آورد. بنابراین احتراق صورت می گیرد و کلید استارت می تواند دستور شروع کار استارت را ارسال کند. این دستور به صورت خودکار یا دستی می باشد. در صورت اختلال در هر یک از اجزا باعث می شود که سیستم روشن نگردد و امکان دارد قطعات معیوب به تعمیر و تعویض نیاز داشته باشند.